Leganes gjorde det till sin första Copa del Rey

Marco Asensios sena mål i det första benet hade gett Los Blancos fördelen med rubrik i andra benet över staden med Real wide tipped för att slutföra jobbet hemma.
Men det var de besökare som bedövade hemmafansarna genom att ta ledningen mot slutet av första halvleken. Achraf Hakimis boll in i Nacho Fernandez var dålig, vilket ledde till att mitten gick tillbaka och gav Javier Eraso på bollen med utrymme att springa in men i stället tog mittfältet målet från 25 meter och gjorde en fantastisk insats till det övre vänstra hörnet av Kiko Casillas mål.
Real behövde en stark start till andra halvlek och fick just Köp fotbollströjor det inom två minuter efter omstart. Karim Benzema tog upp bollen på högerkant och lät bollen vackert över Nereo Champagne i hörnet.
Lega var dock inte awed och tog bara åtta minuter att flytta sig framåt när Gabriel Pires pekade upp ett huvud från ett hörn till nätets tak.
Champagne nekade Benzema från punktblank sortiment följt av en annan världsklass, spara för att tipsa en Sergio Ramos-rubrik över ribban som Real kastade allt på Los Pepineros på jakt efter en utjämnare för att skicka dem igenom men i slutändan var chocken i rundan klar som Leganes drömkörning i turneringen fortsatte.
Talar efter matchen sa Carvajal att han och hans lagkamrater nu måste fokusera sina uppmärksamhet på att behålla Champions League-titeln.
Real Madrid förbereder sig nu för att möta Valencia på lördagen eftermiddag i ett spel som kunde se Zidane lägga på ytterligare press.